Tilausohjeet ja -ehdot


KAKKUPUOTI
Kakkupuoti MariAnnika (Y: 2474764-3) on sivutoiminen yritys jonka toimitilana on kotikeittiö Turun Runosmäessä (20360) 


Miten tilataan tai tiedustellaan

1.       Tilaukset ja tiedustelut ainoastaan sähköpostitse: mari.kakkupuoti@gmail.com tai nettisivun yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaan sähköposteihin nopeasti, ota huomioon sähköpostiosoitteen oikeinkirjoitus, jos epäilet viestin saapumista perille.

2.       Jätä tilaustiedustelu hyvissä ajoin. Pystyn valmistamaan kakkuja rajallisesti ja juhlien sesonkiluonteisuuden vuoksi tietyt ajankohdat varataan täyteen jopa vuotta ennen.

    3.       Varaaminen on maksutonta alle 50 hlön tilauksissa. Varaus pitää kuitenkin vahvistaa, joka tarkoittaa tilauksen suunnittelemista valmiiksi vähintään 2 viikkoa ennen sovittua noutoajankohtaa.
Vahvistamattomat varaukset poistetaan. Pelkkien kyselyjen perusteella en vielä tee varausta.

4.       Tilauksen suunnittelu tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostin välityksellä. Tilatessa asiakas voi käyttää apuna inspiraatiokuvia, mutta en valmista kopioita toisesta kakusta. Käsityönä tehtävien koristelujen käsialaero näkyy jokaisessa tuotteessa.

5.       Kun tilaus on suunniteltu ja sovittu valmiiksi, saat sähköpostiisi tai postitse kakkutilauksen laskun. Käteis- tai korttimaksu onnistuu tällä hetkellä poikkeustilanteissa. Maksusuoritus on oltava tehtynä ja näkyvissä saajan tilillä ennen tilauksen noutoa, huomioithan pankkipäiväviiveet. Isommissa tilauksissa sovitaan tilaajan kanssa erikseen jo varhaisemmassa vaiheessa suoritettava käsiraha.

6.       Tilausta varten tarvittavat vähimmäistiedot:
- tilaajan nimi, puhelinnumero ja laskutusosoite
- milloin kakku tarvitaan
- kuinka monelle
- pohja / täyte / allergiat (huomioi, että allergiat ja ruokavaliorajoitukset vaikuttaa täytevalikoimaan)
- teema / koristelu


7.       Tilauksen nouto tapahtuu erikseen sovittuna ajankohtana. Noutaessa asiakas hyväksyy tuotteen. Mikäli asiakas järjestää kolmannen osapuolen noutamaan tuotteen ei ulkonäköön liittyviä reklamaatioita voida enää hyväksyä jälkikäteen.

Tilauksen peruminen / peruuntuminen

8.       Mikäli asiakas peruu tilauksen vähintään 3 viikkoa ennen tarveajankohtaa, ei peruutuksesta aiheudu asiakkaalle kuluja (poikkeuksena caketastingit, jotka laskutetaan tastingin yhteydessä
       ja yli 50 hlön tilauksen varausmaksu, jota ei palauteta, mikäli varaus perutaan asiakkaasta johtuvasta syystä).


9.       Mikäli asiakas peruu tilauksen myöhemmin, keskustellaan mahdollisista kuluista erikseen kunkin tilaajan kanssa (esim. jo valmiiksi tehdyt koristeet, tai tilausta varten tehdyt erityishankinnat).

10.   Mikäli peruutus tulee niin myöhään, että tuote on jo valmistettu osin tai kokonaan, tilaus peritään täysimääräisenä.

11.   Mikäli Kakkupuoti joutuu perumaan tilauksen, palautetaan asiakkaalle jo koituneet Kakkupuodin laskutukset. Tilauksen peruuntumisesta ei koidu myyjälle muita kuluja. 

NOUTO / TOIMITUS

Tilausten nouto toimipisteestä sovitaan erikseen tilausvahvistukseen mennessä.
Erikseen sovittuna kakkutilaus voidaan myös toimittaa juhlapaikalle, pääsääntöisesti 50 km säteellä.
Lähtöhinta 15€ + 0,5€/km