sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Ristiäisjuhlan voileipäkakut

Kalakakku:

36 palaa (n. 2½ pkt) Reilu-täysjyväviipaletta
hylamaitokostutus
n.700g savulohta
2 pkt Creme Bonjour ruohosipulituorejuustoa
1 prk creme fraichea
nippu kevätsipulia
n. ½ nippua tilliä
päälle:
6 pkt m:ton Creme Bonjour tuorejuustoa
n. 150g kylmäsavulohta
2-3 pss salaattia
vihreitä viinirypäleitä
timjamia
sitruunaviipaleita
kurkkua

Lihakakku:
36 palaa (n. 2½ pkt) Reilu-täysjyväviipaletta
hylamaitokostutus
1.täyte (kahteen väliin):
n. 250-300g saunapalvikinkkua
n. 250-300g metwurstia
2 prk valkosipulituorejuustoa
1prk creme fraichea
2.täyte (yhteen väliin):
n. 400g kurkkusalaattia (omatekoinen)
200g raejuustoa
1 prk ruohosipulituorejuustoa
päälle:
6 pkt m:ton Creme Bonjour tuorejuustoa
n.150g ohuen ohutta metwurstia
2-3 pss salaattia
punaisia viinirypäleitä
timjamia
kurkkua
 

2 kommenttia:

  1. Kuinka monelle hengelle tämä kakku on? Onko mitoitettu reiluilla vai nafteilla paloilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 36 palan kakun mitoitan 25 hlölle. Mitoitan voikkarit mielelläni aina hiukan reiluksi, mutta ainahan se riippuu ihan syöjistä miten mikäkin riittää. Toisilla on vieraina pelkkiä laihduttajia, ja toisten vieraat tulee syömään isompaankin nälkään.

      Poista