maanantai 7. tammikuuta 2013

Laukkukakku, Louis Vuitton-kakku

Tämä laukkukakku lähti ilahduttamaan työtoveria tämän yllätyssynttäreille joulun välipäivinä :) Täytteenä laukussa on suklaamousse + Cointreau.


10 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän upea! On ollut vähän maalaamista yksityiskohdissa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei siinä loppujen lopuksi kauaa mennyt kun vauhtiin pääsi :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Heh, ihan on aitoa tavaraa, tuhtia suklaamoussea :)

      Poista
  3. Todella hienosti toteutettu laukkukakku, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen kyllä itsekin kovin tyytyväinen väskyyn :) Seuraavaa odotellessa!

      Poista
  4. aivan mahtava! maalasitko itse nuo merkit ja miten sait tuosta tuon muotoisen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Senni :) Juu, merkit on itse käsin maalattu, tein niille reunakalvosta ensin sapluunan, mutta loppujen lopuksi malli tuli niin tutuksi, että tein suurimman osan ihan näppituntumalta, onnistui huomattavasti nopeamminkin niin. Kakun olen ennen kreemittämistä veistellyt tuon malliseksi, eli ihan täytetystä, hyydytetystä neliskanttisesta kakkulevystä veistellyt paloja, jotta on saatu korkeutta lisää :)

      Poista