maanantai 4. maaliskuuta 2013

Koristeelliset kakut -lehti

Uusi Koristeelliset Kakut -lehti ilmestyy myyntipisteisiin ympäri Suomen huomenna 5.3. 
Sain lehden arvioitavaksi jo viime viikon lopulla suoraan sen julkaisijalta DeAgostinilta. Lehti on enemmänkin  keräilysarja kuin lehti, sillä jokaisen julkaisun mukana tulee tiettyjä leivontaan liittyviä tuotteita. Tässä kuvia ensimmäisen numeron sisällöstä:

koko paketti ennen avaamista:
Ei ainakaan hinnalla ole pilattu tämä tuote!

Tässä sisältöä:
Itse lehdestä löytyy ohjeita mm. perhoskoristeiden tekoon, erilaisten kuorrutusten valmistukseen, koristelutekniikoita, reseptejä ja tuote-esittelyjä. Ohjeet on selkokielisiä ja käytettävät välineet sellaisia, etteivät edellytä välttämättä suurempia investointeja. 

Tämän ensimmäisen numeron mukana tuli nämä tuotteet:


 Vaaleanpunainen koristehile, joka tosin kuten tuossa oikeanpuoleisesta tarrasta näkyy, on näitä myrkyttömiä, mutta syötäväksi ei-suositeltuja tuotteita. Varmasti ihan käyttökelpoinen, mutta itselleni tällaiselle tuotteelle ei ole käyttöä.
 Perhosmuotti, 2 eri kokoa, näppärä sekä piparkakkujen että massakoristeiden tekoon. Lehdestä löytyy hyvin ohjeet muotin käyttöön.

Ja lisäksi vielä alla näkyvä pahviasetti / teline vaikka cup cakeille.
TÄSTÄ LINKISTÄ pääset kurkistamaan lehden verkkosivuille, ja TÄSTÄ LINKISTÄ lehden Facebook-sivulle, jossa näyttää tällä hetkellä olevan "Leivo ja voita" -kilpailukin käynnissä!Tässä vielä vilautusta siitä, mitä tulee lehtitilauksen kaupanpäällisinä:

Ja kenelle lehteä sitten suosittelisin? No ainakin sellaisille leipureille, joiden jauhopeukaloita kutittaa, mutta kotoa ei löydy valmiina arsenaalia leivontavälineitä tai ohjekirjoja. Leipojille, jotka kaipaavat selkeitä ohjeita kodin juhlien tarjoilujen tuunaamiseen ja ideoiden toteuttamiseen. Lisäksi aloittaville leipureille keräilysarja tuo varmasti hyviä ja käyttökelpoisia ideoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti