sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Ylioppilaskakut 2015

Tänä vuonna ylioppilaskakkujen koristelussa oli suosituin ns. lakkikakku, ja siinä koristeena omenankukat. Mutta joukkoon mahtui muitakin :) Tässä ensin tyylitellyt lakkikakut Veeralle. Näitä valmistui 2 x 20 hlön, pohjana on vaalea sokerikakkupohja ja täytteenä mango-aprikoosimousse (la).


Veeran juhlaan toivottiin myös 1 x 20 hlön "vadelmasacher", eli tuhti suklaakakkupohja, vadelmamarmeladikerrokset ja suklaamousse (la):


Ida-Stinan juhlaan lakkikakun koristeeksi haluttiin punainen ruusu vihrein lehdin. Kakkuja tehtiin 4x25 hlön, joista kahdessa tuhti suklaakakkupohja ja vadelma- ja valkosuklaamousset, kahdessa vaalea sokerikakkupohja & persikka-passionmousse (la).


Aivan ihana vähän erilainen koristelu toivottiin nuoren naisen juhlaan, jossa valkoisella pinnalle laitettiin mustaa sokeripitsiä ja punaisia ruusuja vihrein lehdin:


Ja näitä omenankukkakoristeltuja lakkikakkuja toivottiin mm. Tuomaksen juhliin. Kakkuja valmistui 2 x 25 hlön, molemmissa vaalea sokerikakkupohja ja täytteenä mansikka-vanilja-rahkamousse:


Rikulle tehtiin 3 x 20 hlön kakkuja, kahdessa vaalea sokerikakkupohja ja mustikka- ja valkosuklaamousset, yhdessä täytteenä mango-aprikoosimousse (la).


Nikon juhlaan 2 x 20 hlön kakut tehtiin vaalealla sokerikakkupohjalla ja mansikka-vaniljamoussella limecurd-kerroksin:


Heidille ja Millalle 3 x 25 hlön kakut piti sisällään vaalean sokerikakkupohjan & kuningatar- ja vaniljamousset (la):


Ja Ronille 2 x 20 hlön kakut, tuhdilla suklaakakkupohjalla ja mansikka-vaniljamoussella (vla):


Onnea ylioppilaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti