perjantai 16. marraskuuta 2012

BlogisiirtymäEllei se jo ole päivänselvää, niin tässä on siis tapahtumassa hitaasti mutta varmasti siirtymä vanhasta www.madicken.vuodatus.net -blogista tänne bloggeriin. Yritin olla kärsivällinen ja jaksaa odottaa vuodatuksen korjauksia tunnollisesti, mutta ikävä kyllä minua ei ole varusteltu kaikkein pisimmällä pinnalla, ja hei, kantoihan se sentään melkein puoli vuotta tänne joulukuun kynnykselle asti!

Olen päätökseeni tyytyväinen, toistaiseksi tämä palvelu näyttää erittäin helppokäyttöiseltä, ja ulkonäköominaisuuksiin olen tyytyväisempi kuin aikaisemman palveluntarjoajan kanssa. Tottakai tässä on vielä opettelemista ja tiedä sitä löytääkö täältä minua kukaan, mutta huonosta pinnasta huolimatta olen sinnikäs, eli hiljaa hyvä tulee.

Onkohan tässä vaiheessa sitten hyvä myös hiukan kertoa kuka ja mikä minä sitten oikein olen ja mitä tällä blogilla on tarkoitus esittää? Joo :) No minä se olen 34-vuotias äiti-ihminen Turusta, joka olen nyt reilun puolen vuoden ajan toiminut hoitoalan työni lisäksi sivutoimisena yrittäjänä Kakkupuoti MariAnnikaa pyörittäen. Ja kivaa on ollut! Kivaa mulla on siellä hospitaalissakin, useimmiten, mutta tämä leipominen, koristeleminen ja luominen on minulle intohimo. Niin kauan kuin muistan olen harrastanut jotain käsillä tekemistä, tässä jokunen kuvatodiste: 


Eli siinä näytetään laittavan voileipäkakkua kostumaan joskus vuonna miekka ja kivi, opiskeluaikaisessa huushollissa. Oi niitä aikoja :)

Ja viereisessä kuvassa on kaarnalle maalattu auringonkukka-asetelma. Jossain vaiheessa tuo kaarnamaalaus vei mennessään, tosin ehkä vaan yhden kesän verran.
Maalannut olen toki muullekin kuin kaarnalle, öljyvärimaalauksistani en löytänyt digimuotoon käännettyjä kuvia, mutta laitetaan niiden osalta vielä myöhemmin skanneri laulamaan.

Ja tässä taas erään vaiheen harrastus, esimerkkikuva ehkä hiukan simppeli :) Värit ja välineet löytyy toki edelleen, mutta ei tätäkään ole juuri lukioaikojen jälkeen ehtinyt tekemään. Ja miten paljon siitä sitten on aikaa.... en tunnusta ;)


Ja sitten löytyihän täältä vielä tämäkin puuha, eli korttiaskartelu. Kortteja aloin tehdä urakalla esikoisen ollessa ihan vauva vielä, pitkien päiväunien aikana oli hyvä askarrella :) Mutta nyt on kakut vienyt tilaa siltäkin puuhalta, kuvamuistot onneksi löytyy talletettuna, tässä yksi kortti:

2 kommenttia:

 1. Olipas mukava lukea pintaraapaisua baakarista :)
  Nää sun uudet sivut on kyllä visuaalisesti tosi kauniit, saavat kauniit kauniit oikealla tavalla esille , täällä silä lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että oli mukavaa :D Koitan raapaista aina vähän väliä, ettei blogin sisältö ole aina ihan pelkästään leivontaa, vaikka pääosin se tietty sitä on :)

   Poista