lauantai 17. elokuuta 2013

Maalaisromanttinen kakku

Tämä kakku meni isoäidin ja lapsenlapsen yhteisille syntymäpäiväjuhlille, ja ohjeena oli toteuttaa romanttinen kakku ruusuilla ja pitseillä, ihanaa! Lopputulos oli mielestäni jopa maalaisromanttinen, siksi otsikointi :)


Pakko myöntää, että tämä nousi salamana omien lempparikakkujeni joukkoon, tällainen olisi ehkäpä ollut oma hääkakkuni tai tyttäreni ristiäisjuhlan kakku, jos silloin olisin jo kakkuja itse tehnyt :) Iso kiitos siis tälle tilaajalle, joka osasi toivoa jotain sellaista, jonka toteuttaminen yllätti näin iloisesti minut itsenikin!

Kakku on gluteeniton ja täytteenä on vadelmamousse kinuskiraidoin, herkullinen yhdistelmä :) 

Joukossa kimaltelee muutamat lasiset metallilangan päässä olevat koristeet, tähän kun ei gluteenittomuuden takia voinut sokerihelmiä käyttää. 

Onnea vielä kerran Pilville ja Annelille!

4 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis! Suloinen pitsireunus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä täytyy kyllä olla vähemmän vaatimattomasti aivan samaa mieltä itsekin :D Tämä taitaa edelleen olla tämän vuotinen lempparini.

   Poista
 2. Todella upea kakku! Olen toivonut että pääsisin tekemään tämäntyylistä kerroskakkua. Ostin viime keväänä silikonisen pitsimuotin. Ehkä teen tyttäreni rippijuhliin pitsireunaista kakkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, joskus saa oikein toivoa ja odottaa, että koska tulisi sellainen just omannäköinen tilaus. Ja kun se sitten osuu ja kolahtaa, niin oikein hillitä saa itseään, ettei nyt kaikkea mitä mielikuvitus pitäisi sisällään laita siihen yhden kakun päälle :)

   Poista