keskiviikko 21. elokuuta 2013

Makkarakakku

Kyllä vaan, makkarakakku. Ja ihan asiakkaan toiveitten mukaan toteutettu :)
 
Tämä kakku nosti toukokuussa pienimuotoisen myrskyn vesilasissa tuolla facebookin puolella, mutta jotenkin oletan, että blogimaailman kommentit on erilaisia täällä kun tuntuu asioivan enemmän meitä leivontaihmisiä. Vai onko se niin, sellainen fiilis mulle on tullut?

Tässä on siis kaksi kakkua päällekkäin, neliskanttinen ja pyöreä, ja päällä "liina" massalevylle liimatulla syötävällä tulostepaperilla, ja päällä sitten nuo makkarakoristeet, joissa on sekä marsipaania että sokerimassaa rakennusaineina.


Täytteenä ei suinkaan ole lihajalosteita, vaan sitruunainen vaniljamousse mustikoilla :)

9 kommenttia:

 1. On täällä varmaan eilaisia kommentteja, kun ollaan leivonta- ja kakkuihmisiä kaikki. Sitä mieltä ainakin olen. Minkä sortin myrskyn tämä oikein nosti facebookissa? Komia kakku, vois kyllä luulla ihan oikeiksi makkaroiksi. Liinatkin näyttävät ihan aidoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä lähti yhdeltä kommentoijalta vähän mopo käsistä :) En viitsinyt kuitenkaan niitä aivan aiheen vierestä paasattuja kommentteja poistaakaan, kun joskus on kiva muittenkin nähdä minkälaista tallaajaa tässä kakkuleipurinominaisuudessakin sitä saa välillä eteensä :) Sairaanhoitajan ominaisuudessa kun ihan kaikkeen on jo tottunut ja sitä osaa vähän niinkuin odottaakin :D

   Poista
 2. Hieno on! Sitä tehdään mitä tilataan :) Ja asiakas varmasti asiakas on saanut mieleisen kakun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja just näin! Mä teen sitä mitä tilataan, en sitä mitä kuvittelen suuren yleisön toivovan :) Tilaaja oli tyytyväinen.

   Poista
 3. Ihan loistavan hieno kakku! Makkarat näyttää just niin ällöttäviltä kuin makkarat näyttää. Ei välttämättä ois aiheeltaan mun valinta kakuksi, mutta toteutuksesi on onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks näytäkin? Hiukan mulla oli hauskaa niitä tehdessä :D

   Poista
 4. Just tällaisia erikoisia ja "omituisia" kakkuja onkin kiva tehdä. Mulla tosin ei tällaisia oikeastaan ole vielä eteen tullut. Ainoa hieman muista poikkeava oli halloween kakku tyttärelle ja hänen kavereille, ei ollut tyypillisiä ruusuja ja kukkia koristeina vaan sai väkertää hyönteisiä, toukkia ja muita örkkejä :) Ja se oli kivaa!!

  VastaaPoista