lauantai 20. syyskuuta 2014

Kakkuja hoitajille

Aina vähän väliä tulee kakku- ja koristelutoiveita niin, että tyylin pitäisi sopia hoitoalalle. Sinänsä helppoa kun itsekin olen jo toistakymmentä vuotta alalla työskennellyt, mutta loppujen lopuksi onhan se valikoima vähän rajallista :)

Tämä kakku meni työntekijältä työporukalle. Kakku on mitoitettu 15 hlölle, pohjana on vaalea sokerikakkupohja ja täytteenä mustikka- ja valkosuklaamousset.


 Ja tämä kakku taas hoitajaksi valmistuneelle. Pohjana on 20 hlön gluteeniton vaalea sokerikakkupohja ja täytteenä kunigatar- ja vaniljamousset.


2 kommenttia:

  1. Heh, hauskat!! Onko ne nuo jutskat painettu omasta kuvasta sokeripaperille, emmää oikee muutakkaa keksi selitykseksi, mutta älyttömän hauskat kakut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tulosteet on lähestulkoon aina mun kuvankäsittelijän omin pikkukätösin muokkaamia tai tekemiä kuvia, rytmi ei sentään ole oma rytmi, onneksi, mutta olen tykännyt käyttää tuota joskus tekemäämme flimmerirytmiä useampaankin kakkuun, siinä on vähän sellaista tosielämän sähäkkyyttä verrattuna ihan tavallseen sinusrytmiin ;D

      Poista