torstai 30. toukokuuta 2013

Helinä-keijukakku

Tämä koristelutyyli on nyt kuluneen kevään aikana vedonnut moneen synttäreitään juhlivaan pikkutyttöön :) Kiiran 5v-synttäreitten Helinä-kakku on saanut pinnalleen myös muutaman sokeritimantin, ja onhan siinä sitä blingblingiäkin, mikä ei vaan tässä kuvassa ja valossa nyt näy :)


Kakku on gluteeniton ja laktoositon, täytteenä vaniljamousse mustikoilla.

Ja sitten heti perään toinen Helinä-kakku, tällä kertaa Helkalle 6v-juhliin:

 
Ja tässä kakussa on suklaakakkupohja ja täytteenä mansikka-vaniljamousse.

5 kommenttia:

  1. Upeita kakkuja sinulla!!! Puhut alussa "tämä koristelutyyli..." Miten olet tehnyt tuon Helinän? Tyttäreni on tilannut minulta "keiju-kakun" ja tämä pomppasi heti googlehaussa silmään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Alunperin mallia on otettu Ullan Unelman sivuilta, tästä linkistä löydät alkuperäisen ohjeen: http://www.ullanunelma.fi/helina-keiju_koriste

      Minulla tässä keijussa on pohjana tulostekuva, joka on liimattu sokerimassalevyyn, muuten sama idea :)

      Poista
  2. Hei! Aivan Mielettömän Upea Helinä keiju kakku! :) Mekin täältä netistä surffaillaan Saran 5-vee kanssa ideaa Helinä-kakkuun, ja tämä on hänen suosikkinsa! Oletko kuorruttanut kakun marsipaanilla, vai sokerimassalla? Itse olen kokeillut tähän mennessä vain marsipaania, mutta mielessä on ollut kokeilla joku kerta sitä sokerimassaakin. Oletko itse värjännyt kuorrutuksen valkoisesta eri sävyihin, vai ostitko valmiiksi eri värisinä? Ajattelin ensi kertaa tilata Confetista kuorrutteet ja muutaman koristelumuotin ja kimaltalteita. Noita perhosmuotteja varmastikin sieltä myöskin saa. Kiitos suuresti jo etukäteen ja leivonnaniloa alkavaan talveen!
    -Katja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käytän melkein aina massapinnassa sekoitemassaa, johon tulee suurinpiirtein 50/50 suhteessa Fun Cakesin vaahtokarkkimassaa ja Robertsin 1/3 marsipaania, molemmat valkoisia, jotka sitten värjään pastaväreillä. Aina välillä tulee vastaan tilauksia, joissa toivotaan sokerimassa/vaahtokarkkimassapintaa, mutta se on aivan liian makea ja kuiva mun omaan makuuni, että mieluummin teen tuolla sekoituksella, jos vain voin :)

      Poista
  3. Onnistuisikohan saada vielä vastausta näin vanhaan postaukseen. Miten kiinnitit kakkukuvan sokerimassaan?

    VastaaPoista