maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kesäkahvilaa ja uusia tuotteita

Tänä kesänä olen saanut valmistaa tuotteita paimiolaisen Iskun talon kesäkahvilaan, ja sitä myötä on omaankin valikoimaan päätynyt uusia tuotteita! 

 Mansikkaleivokset (gl,la) oli sellainen hetken päähänpisto, joka oli ihan pakko saada toteutukseen, kun kotimainen mansikkasato alkoi kypsyä. Tässä on jotain hyvin retroa, joten valmistin ensimmäisen erän vanhempieni 50v-hääpäiväkahveill, vuonna -67 avioituneet kun ymmärtävät hyvin retron päälle :D

mansikkaleivokset, gl,la
Mansikkaleivosta valmistuu 16 kpl:n erässä ja erän hinta on Kakkupuodin asiakkaille 45€. Parasta tässä on mansikkaisuuden lisäksi se, että tuote on luontaisesti gluteeniton ja laktoositon. 

Suolaisia piirakoita on valmistunut huikeita määriä, ja sitä myöten niitä onkin nyt helppo ottaa omaan valikoimaan, kun on jo moneen kertaa tullut testattua sekä paistoaika että tuotteen toimivuus :) Makuja on nyt ainakin kasvis-vuohenjuusto, kinkku-aurajuusto ja feta-tomaatti, mutta näissähän on mielikuvitus rajana! Kaikki piirakat onnistuu laktoosittomana, ja tarvittaessa myös gluteenittomana. Tavallisen 26cm halkaisijan suolaisen piirakan hinta on 28€, gluteenittomana 30€. 

kasvis-vuohenjuusto   
feta-tomaatti
 Lisäksi täytyy vielä esitellä sympaattinen, tuttu ja aina yhtä suosittu daim-maitosuklaamuffinssi ihan vaan sen takia, että kaverina kuvassa on tämän kesän uutuus, mehevä ja raikas omena-valkosuklaa Muffinssien hinta on tuttu 2,5€/kpl ja settikoko yhtä makua 6/12/24kpl. 

daim-maitosuklaa ja omena-valkosuklaamuffinssit
  Näitä makeita ja suolaisia leivonnaisia valmistuu täysiinkin kakkutilausviikkoihin paremmilla mahdollisuuksilla, eli laitahan tilauksesta viestiä sähköpostiin: mari.kakkupuoti@gmail.com

Tässä vähän tunnelmakuvia kesäkahvilalta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti