perjantai 21. syyskuuta 2012

Seminaaripäivän kakunkoristeet

Pikaisella aikataululla suunniteltiin ja tehtiin koristeet kahteen kakkuun, jotka tarjoiltiin paikallisen järjestön 10-vuotisjuhlassa kuluneella viikolla.

Paljon onnea 10-vuotiaalle!

Palapelinpaloja tehdessäni muistui mieleen, että olen joskus jossain leivontablogissa nähnyt sellaista itse taiteltavaa piparkakkumuottia, eli siis sitä ohutta metallia, jota sitten sai itse taivutella mielensä mukaisiin kuvioihin. Vieläköhän sellaista jostain löytyy?

2 kommenttia:

  1. Muistan myös tuon samaisen jutun itse taiteltavasta piparimuotista, mutta ei tule mieleen, kenen blogissa se olisi voinut olla. Jos kuitenkin tuota palapelimuottia ajattelit, niin niitä saa valmiinakin. Itse ostin joulun alla juuri prismasta palapelinpalamuotin, kun oli niin herttaisen näköinen. Vielä en ole sitä mihinkään käyttänyt, mutta koristeissa sitä voisikin hyödyntää... Tai miksei vaikka nimilaattana lapsen kakussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisiko ollut Kermaruusun blogissa, pitää käydä selailemassa. Tuollainen valmis palapeli-muotti mulla on, tähän tarkoitukseen se ei sopinut, kun piti olla ihan erityisesti heidän oman logon mallinen :)

      Poista