Työyhteisön pitkäaikainen jäsen lähti kohti uusia haasteita, ja
läksiäisjuhlaan valmistui kaksi moussekakkua, ja yksi reippaan kokoinen
voileipäkakku. Voileipäkakuksi valikoitui kasvisvoileipäkakku:
Tämän kasvisvoikkarin olen lanseerannut valikoimaani vasta tämän vuoden
puolella, ja tällä on kyllä se kaikkein tärkein ominaisuus, mikä
voileipäkakussa pitääkin olla, eli se on hyvää :)
Eikös se ole tärkeintä? Kurja se olisi tehdä kakkua, joka omasta
mielestä on sellainen "ihan kiva" tai "hiukan pliisu". Tämän
voileipäkakun täytteisiin kuuluu pääainesosina aurinkokuivattua
tomaattia ja fetaa, ja siitä yhdistelmästä tulee jo ilman lisukkeitakin
herkkua.
Ja sitten niitä moussekakkuja, toisena herkkusuosiki fazerinajuustis:
Ja sitten niitä moussekakkuja, toisena herkkusuosiki fazerinajuustis:
Ja laktoosittomana vaihtoehtona aurinkoinen persikka-mangomoussekakku:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti