maanantai 3. helmikuuta 2014

Hääkakut kirsikankukilla

Helmikuun ensimmäiseen viikonloppuun Turun kauniiseen pikkupakkaseen valmistui kahdet keskenään hyvin erilaiset hääkakut, joista tässä nyt ensimmäinen setti. Näihin kakkuihin toiveena oli valkoinen pinta pikeeripursotuksin ja alareunan helminauhakanttauksin. Kukiksi toiveena oli kirsikankukkia kiipeämässä kakun pintaa ylös ja valkoisia kallankukkia. Hääparilla oli lisäksi hankittuna kakun päälle ennen tarjoilua laitettava erillinen cake topper -koriste.


Pääkakku mitoitettiin 75 hlölle, pohjana on suklaakakkupohja rommi-vesikostutuksella ja täytteenä lemon curd -kerrokset + mango-vaniljamousse. 


















Lisäksi juhlaan valmistui pieni 5 hlön gluteeniton kakku samoilla täytteillä:


Hääkakkupakettiin kuuluva maistiaskakku tehtiin noutoon tammikuun alkuun, silloin tosin pyöreänä muodoltaan, ja alareunahelmet oli vielä kultaiset:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti