lauantai 3. toukokuuta 2014

Syötävä kakkukuva tilauksesta


Kakkupuodilta voit myös tilata syötävän tulostekuvan omasta kuvastasi.

Yksi arkki on n. A4-kokoinen (210 x 290 mm), ja arkille voidaan sovitella joko yksi tai useampi kuva. Tulostus voidaan tehdään värillisenä, seepiana tai mustavalkoisena. 

Tulostukseen käytetty paperi on Kopyformin Decor Paper PLUS -merkkistä, ja gluteenitonta. Ingredients: Starch, Maltodextrin, Glycerin, Sugar, Water, Stabilizers E460i, E414; Dextrose, Emulsifiers E435, E491, E471; Food Color E171, Flavours, Preservative E202, Sucralose, Citric Acid.
 
Yhden tulostearkin hinta on 12€.
 
Voit käsitellä kuvasi jo valmiiksi, tai mikäli haluat, että teemme kuvankäsittelyn puolestasi, on yhden kuvan käsittely 2-10€/kuva riippuen työn määrästä. Kaikki hinnat sisältävän alv:n. Kuva voidaan myös postittaa, postikulut Suomeen 1-3 kuva-arkin osalta on 8€.

 Lähetä kuvatilauksestasi viesti osoitteeseen: mari.kakkupuoti@gmail.com ja haluamasi kuva(t) sähköpostin liitetiedostona. Valitse mahdollisimman suurikokoinen ja hyvälaatuinen kuva, jotta saadaan mahdollisimman hyvä lopputulos. Vastaan sähköposteihin nopeasti, yleensä jo 1 vrk:n sisällä poikkeuksena loma-ajat. Varaustilanne-välilehdeltä näet onko ko. ajankohdassa esimerkiksi loma-aika.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti