Nam!
Juustokakkua teki mieli tarjoilla tämän iltaisille vieraille, ja
kaupasta tarttui mukaan mascarponea ja mansikkaa, mitäs niistä saisi
aikaiseksi... No vaikka mitä, mutta tällä kertaa valmistui jääkaapista
löytyneen Mozart-liköörin avulla valkosuklaaliköörikakku näillä
aineksilla:
200 g Digestive keksejä
70 g sulatettua margariinia
70 g sulatettua margariinia
- murskaa keksit, kaada joukkoon sulatettu rasva
- painele seos kevyesti suoraan tarjoiluastiaan reunavuokaa apuna käyttäen
- painele seos kevyesti suoraan tarjoiluastiaan reunavuokaa apuna käyttäen
1 prk flora vispiä
1 prk mascarponea
1 dl Mozart valkosuklaa-likööriä
0.5 dl vahvaa kahvia
0,5 dl ruokotomusokeria
7 liivatelehteä
1 prk mascarponea
1 dl Mozart valkosuklaa-likööriä
0.5 dl vahvaa kahvia
0,5 dl ruokotomusokeria
7 liivatelehteä
- vaahdota vispi
- lisää mascarpone vaahtoon
- laita liivatelehdet kylmään veteen (n. 10 min)
- keitä likööri ja kahvi kattilassa kiehuvaksi muutaman minuutin ajan, sihtaa joukkoon ruokotomusokeri
- purista liivatteista vesi, lisää ja liuota liivatteet kuumaan kahvi-likööri-seokseen, anna jäähtyä hetki
- kaada liivateseos vispivaahtoon, sekoita huolella
- kaada täyte keksipohjan päälle
- hyydytä jääkaapissa esim. yön yli
- koristele ennen tarjoilua
- lisää mascarpone vaahtoon
- laita liivatelehdet kylmään veteen (n. 10 min)
- keitä likööri ja kahvi kattilassa kiehuvaksi muutaman minuutin ajan, sihtaa joukkoon ruokotomusokeri
- purista liivatteista vesi, lisää ja liuota liivatteet kuumaan kahvi-likööri-seokseen, anna jäähtyä hetki
- kaada liivateseos vispivaahtoon, sekoita huolella
- kaada täyte keksipohjan päälle
- hyydytä jääkaapissa esim. yön yli
- koristele ennen tarjoilua
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti