Tätä kakkua tarjoilin eilisille iltavieraille jälkiruoaksi puolukkatryffelien kanssa
Kakku on laktoositon ja gluteeniton.
Pohja on sama mitä useimmiten näissä gluteenittomissa käytän, ainakin tästä postauksesta löytyy resepti.
Täyte:
2 dl laktoositonta kermaa
1 prk (0.33dl?) laktoositonta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 prk laktoositonta vaniljarahkaa
n. 4-5 dl omenasosetta
7 liivatetta
2 dl laktoositonta kermaa
1 prk (0.33dl?) laktoositonta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 prk laktoositonta vaniljarahkaa
n. 4-5 dl omenasosetta
7 liivatetta
- vaahdota kerma ja vniljakastike, sekoita joukkoon rahka ja omenahillo
- sekoita vaahtoon liotetut liivatteet, kaada irtopohjavuokaan pohjan päälle ja hyydytä kakkua jääkaapissa muutaman tunnin ajan / yön yli
- sekoita vaahtoon liotetut liivatteet, kaada irtopohjavuokaan pohjan päälle ja hyydytä kakkua jääkaapissa muutaman tunnin ajan / yön yli
Pinta:
n. 2-3 dl omenasosetta
3 liivatetta
3 liivatetta
- liota liivatteet ohjeen mukaan ja sekoita hilloon, kaada seos hyytyneen kakun päälle ja hyydytä
Koristeena manteilastuja ja marsipaani-omenankukkia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti