lauantai 10. joulukuuta 2011

Puolukka-toffeekakku

Tätä kakkua syötiin jo itsenäisyyspäivänä, mutta nyt vasta ehdin päivittämään postauksia. Hmm, joulunaluskiireitä...


Murotaikinapohja:
150g margariinia
1dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Painele taikina irtopohjavuoan / reunavuoan pohjalle ja jonkin verran reunoille
Täyte:
1 tlk toffeeksi keitettyä kondensoitua maitoa
1 dl puolukkasurvosta
Sekoita puolukkasurvos ja toffee, ja kaada seos taikinapohjan päälle.
Paista 200 asteessa n. 30 min.
Päälle:
1 levy (130g) Pandan tummaa suklaata
1 rkl voita
1 rkl ranskankermaa
Sulata suklaa ja voi, lisää seokseen ranskankerma. Levitä suklaaseos jäähtyneen, kevyesti lämpimän kakun päälle ja anna jähmettyä. Koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti