Teki mieli tehdä jotain suklaista herkkua huomisille iltavieraille ja
löysin NamiHiiren syksyisestä kakkukilpailusta palkintona saamastani
Leivotaan-lehdestä tämän puolukkatryffelien aivan upean reseptin:
200g tummaa suklaata
2 rkl voita
1 dl pakastepuolukoita
1 rkl creme fraichea
1 dl tomusokeria
2 rkl voita
1 dl pakastepuolukoita
1 rkl creme fraichea
1 dl tomusokeria
kuorrutus:
½dl kaakaojauhetta
2 tl kanelia
½dl kaakaojauhetta
2 tl kanelia
- paloittele suklaa kulhoon ja lisää voi, sulata vesihauteessa ja sekoita tasaiseksi
- riko pakastepuolukat kevyesti haarukalla ja sekoita ne suklaamassaan creme fraichen ja tomusokerin kanssa
- anna seoksen hyytyä jääkaapissa 30-40 min
- pyörittele jäähtyneestä, hyytyneestä massasta kaakao-kanelijauheessa tryffeleitä
- riko pakastepuolukat kevyesti haarukalla ja sekoita ne suklaamassaan creme fraichen ja tomusokerin kanssa
- anna seoksen hyytyä jääkaapissa 30-40 min
- pyörittele jäähtyneestä, hyytyneestä massasta kaakao-kanelijauheessa tryffeleitä
Tryffeleistä tuli aivan upean suklaisia mutta raikkaita, näitä teen varmasti vielä toistekin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti