sunnuntai 31. elokuuta 2014

Syksyiset hääkakut

Tämä hääkakkukokonaisuus meni eilen vietettyihin häihin, ja nyt pääsin omin silmin näkemään, että kyllä, teen kakut reilulla mitoituksella, ja hyvin riittää :D Parempihan se niin on, mieluummin liikaa kuin liian vähän!

Kakkukokonaisuus mitoitettiin 65 hlölle, joista pääkakku on kolme kerroksinen ja 60 hlölle.


Pohjna on tuhti suklaakakkupohja ja täytteenä mansikka-vaniljamousse aprikoosimarmeladikerroksin. Pääkakku on vähälaktoosinen ja 5 hlön allergiakakku gluteeniton ja laktoositon.


Onnea vielä Tiialle ja Samille!


4 kommenttia:

 1. Upea! Parempi se on, että kakkua on rittävästi kuin että se loppuu kesken. Itsekin teen mieluummin reilunkokoiset kakut ettei kukaan jää ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tita :) No niinpä, ja onhan se aina ruokahäissä, että ei sitä kakkua vaan niin paljon syö kuin jos se olisi ainoa tarjottava.

   Poista
 2. Komia o ja nuo ruusut iha älyttömän kauniin värisiä, ookko värjänny ite vai saako tuon väristä massaa valamiina!! Iha katteeksi käy nuo ruusut, ite taistelin eile vissii kolome tuntia kukkien kansa, mua ei vaa oo luotu niitä tekkeen, en kerta kaikkiaa opi niitä tekkee nii että oisin tyytyväine!! Ja sammaa määki sanon, liian kansa pärjää mutta jos keske loppuu ni soon nollouven huippu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Mulla on tuossa värissä sekaisin Robertsin 1/3 paloautonpunaista marsipaania ja satin icen dark/chocolatea, niin tulee tuollainen syvemmän punainen väri. Ja ruusujakin on seassa tosiaan kahta eri väriä punaista, että tulee vielä lisäsyvyyttä sitä myöten.

   Poista