Helmikuun ensimmäiset häät -minun kanntaltani ainakin- vietettiin eilen tunnelmallisella S/S Borella Forum Marinumin edustalla. Juhlan kakkukokonaisuutta alettiin suunnittelemaan lokakuun lopulla, ja monen vaiheen jälkeen päädyttiin valko-punaiseen koristeluun. Ripauksen merihenkisyyttä kakkuihin tuo kerrosten kanttausten köysikoriste. Punaisten ruusujen keskelle morsian toivoi kristallimaista koristetta, joka ei ole syötävä.
Pääkakku tehtiin 3-kerroksisena, ja on mitoitettu 75 hlölle.
Sivureunoissa ja osin pääkakun päällä on syötävää pitsiornamenttia.
Ruusuja kiertää myös kakun toiselle puolelle, kakun päälle jätettiin tila morsiusparin omalle cake topperille.
Pääkakku ja 25 hlön 2-kerroksinen lisäkakku on sisällöltään samanlaisia, pohjana vaalea sokerikakkupohja ja täytteenä kuningatar- ja valkosuklaamousset. Juhlaan tehtiin myös erillinen 5 hlön allergiakakku laktoosittomana ja gluteenittomana, täytteenä on kuningatar- ja vaniljamousse. Koristelussa käytetty sokeripitsi sisältää gluteenia, eli allergiakakusta pitsi jätettiin pois.
Ennen hääjuhlaa järjestetään yleensä hetkinen maistiaskakun noudolle, mutta tämä pikkukakku teki poikkeuksen ja matkustikin Turun satamasta iltalaivalla Ahvenanmaalle :)
Lämpimät onnittelut sympaattiselle hääparille M & M!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti