maanantai 14. tammikuuta 2013

Barbapapa-kakku

Tämä barbapapa-kakku meni yllätyksenä syntymäpäiviään juhlineiden kaksostyttöjen kahvipöytään:


Täytteenä kakussa on vadelma- ja suklaamousset.

2 kommenttia:

  1. Hieno! Minulla on ehkä tässä lähiaikoina tiedossa isomman kakun teko, ja mietityttää tuo kahden kakkupahvin alustayhdistelmä.. Onko ihan helppo nostaa jääkaappiin jne? Teippaatko yhteen vai pysyykö ihan noin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teippaan kakkutuet/alustat yhteen alapuolelta, mutta en koskaan nosta sellaisenaan kylmään, vaan joko tuon kakkulaatikon aluspahvin kanssa, tai leikkuulaudan (siis sellaisia Ikean järkevän kokoisia muovisia) kanssa. Usein vasta koristellessa siirrän kakkulaatikon pohjapahvin päälle.

      Poista