maanantai 28. tammikuuta 2013

Martti-kakku

2-vuotis syntymäpäiviään viettäneen Juliuksen synttärijuhliin valmistui kaksi autokakkua, Martti ja paloauto Puna. Tässä Martti:


Ja hiukan eri kulmasta:

Täytteenä Martissa on mansikka-vaniljamousse.

11 kommenttia:

 1. Mahtava kakku! En raaskisi olla ensimmäisenä kakkulapion kanssa tässä :D

  VastaaPoista
 2. Mainiosti onnistunut. Sinulla on kauniita kakkuja täällä =)

  VastaaPoista
 3. Huoh, että onki komia Martti! Mää erehyin kerran luuleen luita lihaksiksi ja luppautuin tekkeen Martti-kakun, voi ruoja se sai munt hulluuen partaalle, se oli niiiiii hirviä ilimestys, mutta kyllä se pikkupoika oli ollu haltioissaa siitä... että ei ne lapset onneksi oo nii tarkkoja :D Mun pahin painajaine o, että joku mukula alakaa itkemää mun tekemästä kakusta, jos nii käy, ni mää kyllä lopetan koko kakkuilun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Anne :) Koitanpa ottaa seuraavaa Marttia tehdessäni vähän vaihkuvia, kun tämän toteutus ei ollut ollenkaan hankalaa. Ja totta, lapset on onneksi huomattavasti vähemmän kriittisiä kuin aikuiset, etenkään aikuiset kakukntekijät!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Marttihan on aina kova jätkä ja komia :) Vaan kyllä tästä ihan kiva tuli, tunnustan tykkääväni :)

   Poista
 5. miten oot saanu tehtyä tyon pohjan? Onko joku muotti vai vapaalla kävellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ihan ymmärrä mitä tarkoitat pohjalla... Mutta vastaan vapaalla kädellä, koska muottia tässä kakussa ei varmaan ole käytetty muuta kuin pyöreitten muotojen ottamiseen massasta, esim. renkaat.

   Poista
  2. Niin tuota autoa tarkoitin eli oliko joku auton mallinen kakkumuotti vai ihan lavystä vaan rakennettu tuo Martin malliseksi?

   Poista
  3. Okei, no johan tajusin :) Juu, ei ole tosiaan muottia tai auton mallista vuokaa mulla, vaan ihan neliskanttisesta pohjasta muotoillen on tämä kaakku tehty :)

   Poista