Täällä on niin onnellinen kakkuleipuri tänään
Mun eka kolmikerroksinen kakku on tehty ja olen tulokseen oikein
tyytyväinen! Kakku matkasi hääjuhlaan, ja pitää sisällään vaalean
sokerikakkupohjan, jonka väleissä on mustikka- ja valkosuklaamousset.
Pinta on fifty-fifty-sekoitus Robertsin 1/3 extra valkoista massaa ja
valkoista vaahtokarkkimassaa, koristeet on tehty suurinpiirtein samalla
sekoituksella. Nauhan ihana morsian toi mulle ihan omista varastoistaan
Kertakaikkise UPIA kakku, oispa ollu kiva olla kattomasa, että mitenkä nää sen teet, määkään en oo ennen teheny ja sitä kesän hääkakkua jo nyt hermoilen :D
VastaaPoistaMitä nää käytit tukena, niitä pilareita vai tikkuja ja entä kakkujen alustoina?? Ja leikkasikkona nää tuota massaa kakun päältä pois seuraavan kakun koon verra vai onko kaikissa massa päällä?? Kestikö kulettaa koottuna? Ja monellekko nää olit laskenu tämän ja minkä kokoset pohojat sulla täsä o?? No huh, tulipa kysymyksiä :D
No kiitos :)
PoistaKäytän tukena sellaisia puisia tukia, ja väliin alustoiksi ohuita muovisia alustoja. En leikkaa massaa alakakuista pois, vaan ladon kakut ihan päällystettyinä päällekkäin :)
Tämä kakku on mitoitettu 60 hlölle, ja olisikohan siinä siis 30+26+16 cm:n vuoat, muistaakseni...