Pienen Minean nimiäiskakkuun toivottiin samanlaista koristelua kuin Siennan kakkuun heinäkuun lopulla. Täytteeksi vaalean sokerikakkupohjan väleihin tehtiin maidoton mansikkamousse.
Maidottoman moussen kanssa pitäisi taas muistaa se, että tavallinen
määrä hyydykejauhetta ei siihen jostain syystä riitä, vaan mousse
tarvitsee lisäksi tukea esim. liivatteesta. Tästäkin kuvasta näkee miten
reunat on hiukan pyöreämmät kuin normaalisti. Lisäksi eristekreemiksi
pitää tehdä "oma" voi-tomusokerikreemi, koska tuo valmiskreemi -johon
olen aivan ihastunut- sisältää maitoa.
Hyvältä oli kuitenkin maistunut ja juhlavieraille kelvannut, eli mitäpä näitä enää murehtimaan, mutta hyvä näitä yksityiskohtia on tulevaisuuden varalle tallentaa, josko sitten ei toistaisia "virheitään"
Itse pidän näistä väreistä ja tästä koristelutyylistä kovasti, näitä tekisin vaikka kuinka ja paljon!
Onnea vielä Minealle perheineen!
Hyvältä oli kuitenkin maistunut ja juhlavieraille kelvannut, eli mitäpä näitä enää murehtimaan, mutta hyvä näitä yksityiskohtia on tulevaisuuden varalle tallentaa, josko sitten ei toistaisia "virheitään"
Itse pidän näistä väreistä ja tästä koristelutyylistä kovasti, näitä tekisin vaikka kuinka ja paljon!
Onnea vielä Minealle perheineen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti