Vähän vaihtelua piti saada pikkupojan synttäripöytään, ja tein
voileipäkakun sijaa tällä kertaa kana-pestoleipää, jota olen ennenkin
moneen tilaisuuteen tarjoillut, ja aina yhtä hyvää on!
Leivästä
tulee kovin leveää, eli leikkasin siivut puoliksi, niin oli
kahvipöydässä helpompi syödä. Tässä kertaa tein leipään omatekoisen
peston suurinpiirtein tällä reseptillä:
- 2 ruukkua basilikaa
- 1 rkl manterlilastuja
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl suolaa
- 50 g parmesanraastetta
- 1½ dl oliiviöljyä
- 2 ruukkua basilikaa
- 1 rkl manterlilastuja
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl suolaa
- 50 g parmesanraastetta
- 1½ dl oliiviöljyä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti