perjantai 13. syyskuuta 2013

Valkoiset hääkakut

 Heinäkuisiin häihin valmistui tämä kolmekerroksinen valkoisen sävyillä väritetty melkoisen romanttinen hääkakku :) Olen ennen aina luullut pitäväni itse pelkistetystä jäljestä, mutta pakko myöntää näin muutamat hääkakut jo tehneenä, että kyllä näissä ruusuissa ja pitseissä vaan on sitä jotain :) Ainakin ne sopii hääjuhlaan oikein komeasti!

Eli kakku on tosiaan kolmekerroksinen ja mitoitettu 50 syöjälle. Pohjana on vaalea sokerikakkupohja kahvikostutuksella ja täytteinä joka kakussa maitosuklaa- ja dajm-suklaamousset. Eli makeaa herkkua :)


Värimaailma ja koristeideat on täysin lähtöisin morsiamen visioinneista, yhdessä suunnitellen toteutusta alettiin hiomaan jo monta kuukautta ennen juhlaa. 

Kakun päälle morsian oli hankkinut ja tuunannut oman koristeen, joka näkyy tässä kuvassa:


Kakun päälle oli toiveena myös figuurikoriste pariskunnan villakoirasta, joka nyt sitten nököttää tuolla ruusukranssin yläpäässä morsiusparin vieressä :)

Juhlaa silmällä pitäen tehtiin myös pieni koekakku jokunen aika ennen häitä. Pikkukakun morsian urheasti kuljetti polkupyöräkyydillä kotiin maisteltavaksi! Pienellä pinta-alalla ja lähikuvassa näkyy pintaan suihkittu kimallespraykin paremmin.


Hääkakku vielä kerran, vähän eri kuvakulmasta:


4 kommenttia:

 1. Uskomattoman kaunis ja huolella tehty kakku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niin mun oman maun mukainen, että oli ilo tehdä :)

   Poista
 2. Upea! Onko nuo nauhat ruusujen vieressä kangasta vai jotain syötävää materiaalia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on sellaista nauhaa, en nyt tiedä mitä materiaalia, mutta ihan kaupasta ostettavaa koristenauhaa ruusukkeiksi tehtynä.

   Poista